Kids&Us Sant Antoni - Poble Sec

Contacte

Contacte

Contacte
Contacte

Contacta amb nosaltres

"Som aquí para marcar la diferència i fer-ho des de l'amor i el respecte envers aquelles criatures d´arreu del món que ens són confiades. El nostre compromís amb la nostra tasca és absolut."

Si necessites més informació o vols fer alguna pregunta, omple el qüestionari i l´equip de Kids&Us Sant Antoni-Poble Sec estarà encantat de posar-se en contacte amb tu al més aviat possible. 


Kids&Us Sant Antoni - Poble Sec

C/ Comte Borrell, 8-14 local 10-11
08015 Barcelona - Barcelona
Espanya, Tel. 930049271 / 654163840
santantonipoblesec@kidsandus.cat

Director/a del Centre

Jordi Piñero

Horari del centre

HORARI D'ESTIU - De dilluns a divendres. Matins de 9:00 a 13:00. Tardes de 16:00 a 19:00. Per concertar visita fora d'aquest horari contactar via telèfon o mail.

Transport

Transport autobús: Línies 20, 21, 24, 64, 91, 37, 120, 121, D20 

Transport Metro/Tren: Línia 3 (verda) Paral·lel o Poble Sec, Línia 2 (lila) Paral·lel o Sant Antoni


El responsable del tractament de les dades és l’empresa KIDS&US ENGLISH, S.L. Les dades recollides, així com les que es puguin generar, es tracten amb la finalitat de gestionar la inscripció i oferir-vos productes i serveis de Kids&Us. La base que permet el tractament de les dades és el vostre consentiment, i alhora el tractament és necessari per executar la relació comercial amb Kids&Us. Teniu dret a accedir, rectificar i/o suprimir les dades subministrades, així com sol•licitar-ne la portabilitat. També teniu dret a sol•licitar que es limiti el seu tractament o oposar-vos-hi. Les dades podran ser comunicades a altres empreses que formen part de la xarxa de franquícies KIDS&US ENGLISH, S.L., a KIDS&US ENGLISH, S.L., o empreses proveïdores de serveis de KIDS&US ENGLISH, S.L. i dels seus franquiciats. Si necessiteu informació addicional i detallada sobre protecció de dades, podeu consultar-la a l’enllaç següent.

He llegit i accepto la política de privacitat *
*Informació que has d'omplir obligatòriament
Compartiu-ho >