Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sant Antoni - Poble Sec

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Ainhoa

  Ainhoa

  Hola a tots! Em dic Ainhoa, tinc 25 anys i sóc la coordinadora del centre. Porto 4 anys treballant a Kids&Us i m'encanta, m'ho passo molt bé amb els meus alumnes i espero seguir moltíssims anys més! M'encanta viatjar pel món i viure en diferents llocs, he viscut a Finlàndia, Xina, Londres i he viatjat per moltíssims llocs més. Tinc moltes ganes de conèixer-vos a tots i totes, estic segura que passarem molt bons moments junts! See you around!

 • Monica

  Monica

  Hola a tothom! Em dic Mònica, sóc tècnica en educació infantil i pedagoga. Aquest és el meu tercer any a Kids and Us com a teacher i el meu personatge preferit és l'Emma. El meu color preferit és el blau, m'agrada molt viatjar, llegir i anar a la platja.

 • Sònia

  Sònia

  Hola! Sóc la Sonia, sóc de Mataró tot i que visc a Barcelona i estic graduada en Educació infantil. La meva gran passió a la vida són els nens, de manera que sempre estic llegint i formant-me en diferents àmbits de l'educació. El meu contacte amb l'anglès va començar de ben petita anant a una acadèmia, i de gran, coincidint amb que estudiava educació, vaig començar a fer classes particulars i a treballar a acadèmies. Vaig viure 5 mesos a Viena, Àustria, on parlen alemany però les meves classes de la universitat eren en anglès. Aquest és el meu segon any a Kids&us, el primer a Poble sec- Sant antoni. A les meves estones lliures m'agrada llegir, Fer senderisme i ballar dansa àrab i bollywood. Estic encantada de ser la mestra dels vostres fills, ens veiem per aquí!!!

 • Deborah

  Deborah

  Hello! Sóc la Deborah i tinc 33 anys. Em defineixo com una persona enèrgica i una apassionada de l'ensenyança. A més, sóc una enamorada del bàsquet, m'encanta la fotografia i viatjar és una activitat que no pot faltar en el meu temps lliure. La meva mare és anglesa i, per tant, tinc la sort de ser trilingüe. Durant 4 anys vaig estar vivint a San Francisco, però ara torno a Barcelona per poder seguir ensenyant la llengua anglesa d'una manera dinàmica i divertida. Have fun!!

 • Natalia

  Natalia

  Em dic Natalia, tinc 24 anys i porto exercint com a professora particular amb nens els últims 6 anys. Ha estat durant aquest temps quan he descobert el gratificant i divertit que és l'ensenyament. Sóc mig irlandesa, de pare natiu i amb família a Dublín. En ser trilingüe, he tingut l'oportunitat de valorar l'important que és l'anglès en un món tan globalitzat com en el què vivim avui dia. Finalment, dir-vos que estic desitjant començar aquesta nova experiència per enriquir-me i aprendre tant dels meus alumnes com de la resta de les meves companyes que formen aquest equip.

 • Júlia

  Júlia

  Hola! Sóc la Júlia, tinc 22 anys i estic estudiant el Grau d’Estudis Anglesos a la Universitat de Barcelona. Des de ben petita m’han agradat molt les llengües i això m’ha portat a viatjar i conèixer diverses cultures; com per exemple Suïssa (on vivia en una Escola Internacional on la llengua vehicular era l’anglès), Suècia o Estats Units. Aquest és el meu primer curs a Kids&Us i tinc moltes ganes de començar ja que m’agrada molt treballar amb nens!

 • Evelyn

  Evelyn

  Hola! Sóc l'Evelyn, tinc 33 anys i vinc sóc d'Italia. Porto molts anys aquí a Catalunya donant classes d'anglès tant a particulars com en acadèmies. M'encanta l'art en totes les seves formes, els idiomes i viatjar per a conèixer noves cultures. Vaig viure durant una temporada a Canadà on vaig conèixer el meu marit, amb qui vaig tenir un fill preciós. Ser mare, juntament amb la meva passió per l'ensenyament, fa que m'ho passi super bé amb els nens i que aconsegueixi cada vegada més apropar-me al meu objectiu: que els meus alumnes aprenguin passant-s'ho bé. Com l'Albert Einstein solia dir "L’art suprem del mestre consisteix a despertar la motivació, el goig de l’expressió creativa i del coneixement." Let's go!

Compartiu-ho >