Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sant Antoni - Poble Sec

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Jordi

  Jordi

  .Hola a tots! Em dic Jordi i sóc el director del centre des de fa 6 anys. M'agrada practicar esport, la naturalesa i passar temps amb la meva família. Us dono la benvinguda al centre i aprofito per a agrair la confiança dipositada en nosaltres. Espero que passem tots molt bon curs!

 • Ainhoa

  Ainhoa

  Hola a tots! Em dic Ainhoa, tinc 26 anys i sóc la coordinadora del centre. Porto 5 anys treballant a Kids&Us i m'encanta, m'ho passo molt bé amb els meus alumnes i espero seguir moltíssims anys més! M'encanta viatjar pel món i viure en diferents llocs, he viscut a Finlàndia, Xina, Londres i he viatjat per moltíssims llocs més. Tinc moltes ganes de conèixer-vos a tots i totes, estic segura que passarem molt bons moments junts! See you around!

 • Monica

  Monica

  Hola a tots! Em dic Monica i tinc 27 anys. Sóc educadora infantil i pedagoga i porto 9 anys en el món de l'educació, dels quals 4 a Kids&Us. Les meves aficions són la fotografia i viatjar, fins i tot he viscut a París! M'encanta la meva feina i m'apassiona ensenyar, així que estaré encantada d'acompanyar-vos aquest any :)

 • Deborah

  Deborah

  Hello! Sóc la Deborah i tinc 33 anys. Em defineixo com una persona enèrgica i una apassionada de l'ensenyament. A més, sóc una enamorada del bàsquet, m'encanta la fotografia i viatjar és una activitat que no pot faltar en el meu temps lliure. La meva mare és anglesa i, per tant, tinc la sort de ser trilingüe. Durant 4 anys vaig estar vivint a San Francisco, però ara torno a Barcelona per a poder continuar ensenyant la llengua anglesa d'una manera dinàmica i divertida. Have fun!!

 • Blu

  Blu

  Hi! Em dic Blu, tinc 20 anys i porto aprenent anglès amb els alumnes des de fa tres anys. M'agraden molt els idiomes i la música, i a classe sempre ens ho passem molt bé! Espero tenir l'oportunitat de seguir aprenent amb tots vosaltres :)

 • Laia

  Laia

  Hola! Em dic Laia, tinc 24 anys i he fet Disseny Gràfic i Filosofia. Aquest és el meu segon any ensenyant a Kids&Us, vinc d'un altre centre i tinc moltes ganes de seguir ensenyant anglès aquí! Tinc com a passió viatjar sola sense planificació, els esports de muntanya i la lectura d 'assaig. Porto 7 anys treballant amb infants i m'agrada veure que en sumo més, perquè per mi ensenyar és una passió. Que comenci el curs!

 • Paula

  Paula

  Hi! Soc la Paula, tinc 22 anys i estic estudiant Traducció i Interpretació. M’agraden molt els idiomes i els nens, m’ho passo molt bé amb ells. El que més m’apassiona de viatjar és aprendre de les noves cultures, però sobretot aprendre nous idiomes! He viscut a Finlàndia i a Itàlia, però ara torno a Barcelona on segueixo amb els meus estudis i ensenyant l’anglès als més petits. Espero poder seguir ensenyant i, alhora, aprenent durant molt temps. See you!

 • Maria

  Maria

  Hola! Em dic Maria, tinc 24 anys i estudio Ciències Polítiques. M'apassiona ensenyar anglès i porto molts anys treballant com a professora o monitora en colònies d'anglès. Les meves aficions són la cuina, les llengües, viatjar tant i tan lluny com pugui i tocar el ukelele. Sóc una persona molt dinàmica i riallera i intento que tots els meus alumnes/as s'ho passin genial mentre aprenen! Llauri you ready? Let’s do this!

 • Rosa

  Rosa

  Hola, em dic Rosa, sóc italiana i tinc 32 anys. He estudiat idiomes estrangers i cooperació internacional i he treballat molts anys en contacte amb els nens, des de monitora i coordinadora de campaments d'estiu fins a de *au *pair a Anglaterra i a Dubai, on he descobert la meva vocació a contribuir al desenvolupament emocional, cognitiu i lingüístic dels més petits. Sóc mare des de fa alguns mesos i veig molt de prop la facilitat amb la qual els nens responen a tots els diferents estímuls lingüístics que reben. Porto dos anys treballant a Kids&Us i cada dia m'agrada més compartir amb els més petits aquests moments de joc, somriures i aprenentatge

 • Abril

  Abril

  Hola!!! Sóc l'Abril, tinc 20 anys i estic estudiant Disseny gràfic. Les meves aficions són llegir, dibuixar i veure pel·lícules. M'agrada molt estar amb contacte amb els nens i els idiomes. M'encanta que gaudeixin i es diverteixin aprenent. Aquest és el meu primer curs a Kids&Us, una experiència que afronto amb moltes ganes, i que de ben segur que compartirem molts bons moments! See you later, alligator ;)

Compartiu-ho >