Kids&Us Sant Antoni - Poble Sec

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Jordi

  Jordi

  Hola a tots! Em dic Jordi i sóc el director del centre des de fa 7 anys. M'agrada practicar esport, la naturalesa i passar temps amb la meva família. Us dono la benvinguda al centre i aprofito per a agrair la confiança dipositada en nosaltres. Espero que passem tots molt bon curs!

 • Ainhoa

  Ainhoa

  Hola a tots! Em dic Ainhoa, tinc 27 anys i sóc la coordinadora del centre. Porto 6 anys treballant a Kids&Us i m'encanta, m'ho passo molt bé amb els meus alumnes i espero seguir moltíssims anys més! M'encanta viatjar pel món i viure en diferents llocs, he viscut a Finlàndia, Xina, Londres i he viatjat per moltíssims llocs més. Tinc moltes ganes de conèixer-vos a tots i totes, estic segura que passarem molt bons moments junts! See you around!

 • Monica

  Monica

  Hola a tots! Em dic Monica i tinc 28 anys. Sóc educadora infantil i pedagoga i porto 10 anys en el món de l'educació, dels quals 5 a Kids&Us. Les meves aficions són la fotografia i viatjar, fins i tot he viscut a París! M'encanta la meva feina i m'apassiona ensenyar, així que estaré encantada d'acompanyar-vos aquest any :)

 • Deborah

  Deborah

  Hello! Sóc la Deborah i tinc 33 anys. Em defineixo com una persona enèrgica i una apassionada de l'ensenyament. A més, sóc una enamorada del bàsquet, m'encanta la fotografia i viatjar és una activitat que no pot faltar en el meu temps lliure. La meva mare és anglesa i, per tant, tinc la sort de ser trilingüe. Durant 4 anys vaig estar vivint a San Francisco, però ara torno a Barcelona per a poder continuar ensenyant la llengua anglesa d'una manera dinàmica i divertida. Have fun!!

 • Paula

  Paula

  Hi! Sóc la Paula, tinc 23 anys i sóc graduada en Traducció i Interpretació. M’agraden molt els idiomes i els nens, m’ho passo molt bé amb ells. El que més m’apassiona és llegir i viatjar perquè puc aprendre de les noves cultures, però sobretot aprendre nous idiomes! He viscut a Finlàndia i a Itàlia, però ara torno a Barcelona on segueixo amb els meus estudis i ensenyant l’anglès. Espero poder seguir ensenyant i, alhora, aprenent durant molt temps dels més petits. Are you ready? Off we go!!

 • Jana

  Jana

  Hola! Em dic Jana i tinc 21 anys. M'agraden molt els idiomes i els nens, cosa que fa que gaudeixi treballant aquí. Actualment estic estudiant turisme i el meu somni és viatjar per tot el món. Estic desitjant veure-us i passar-ho d'allò més bé amb tots vosaltres!

 • Julia

  Julia

  Hola a tots! Em dic Julia i tinc 21 anys. M'encanta llegir i aprendre nous idiomes i aquest és el meu primer any en Kids&Us en el qual faig classe amb els més petits. M'encanta ensenyar i tinc moltes ganes de conèixer-vos a tots! :)

Compartiu-ho >