Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sant Antoni - Poble Sec

Summer Fun Weeks 2018

Publicat 17/04/2018 per Ainhoa M.

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que separem per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys, i de 7 a 10 anys) i en grups de fins a un màximde 10 alumnes per professor. Amb aquestes divisions assegurem que els nens puguin interaccionar perfectament amb el professor i que estableixin una bona relació entre ells.

CONTINGUT

SAFARI

Benvingut a la sabana, on podreu veure els animals més grans, més alts i més ràpids del món. Els nostres guies tenen moltes ganes d’explicar-vos-ho tot sobre els elefants, els hipopòtams, els rinoceronts, les girafes, les zebres i els lleons afamats. Descobriu què pot passar quan els animals entren en contacte amb els turistes. A més, un nen veurà els animals de molt a prop i un guepard molt trapella aprendrà una bona lliçó en aquesta emocionant Fun Week de Kids&Us.

CRAZY COOKS

En aquesta Fun Week ens tornarem bojos a la cuina. Què faríeu si el cambrer d'un restaurant us confongués amb el xef? O si participant en un concurs de pastissos us sabotegessin el vostre pastís posant-hi vinagre?  Aquesta setmana aprendreu a moure-us entre fogons i a experimentar amb els sabors! Veniu amb nosaltres i gaudiu 100% en anglès d’aquesta Fun Week de Kids&Us!

DINOSAURS

Són enormes i tenen urpes i dents esmolades. Rugeixen, esgarrapen i mosseguen. Els dinosaures són perillosos i sempre tenen gana! En Dippy, el petit dinosaure, vol que li creixin unes bones dents per poder menjar carn com els seus pares. I en Derrick és un simpàtic dinosaure de color blau que li agrada nedar i jugar al bosc. Vine a conèixer els protagonistes d’aquesta Fun Week i descobriràs què passa quan un temible dinosaure arriba a l'escola.

VIKINGS

Tothom sap que els víkings eren invasors perillosos que duien cascos amb banyes. O potser no? En aquesta Fun Week ,els més petits coneixereu un ratolí víking que haurà de triar en quin vaixell salpa a la recerca d’aventures. Els altres acompanyareu els petits víkings a buscar la fletxa daurada o a donar un cop de mà a en Thor. Navega amb nosaltres en aquesta Fun Week de Kids&Us!

MEDIEVAL

Hi havia una vegada un trol rondinaire i un drac que tenia tots els habitants d’un poble ben espantats. Hi havia també un príncep i una princesa que van rebre una invitació per anar a una festa. Benvingut a aquesta aventura medieval! En aquesta Fun Week de Kids&Us t’hi esperen jocs, activitats i diversió 100% en anglès. No et descuidis la corona ni l’escut!

UNHAPPY ANIMALS

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que separem per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys, i de 7 a 10 anys) i en grups de fins a un màxim de 10 alumnes per professor. Amb aquestes divisions assegurem que els nens puguin interaccionar perfectament amb el professor i que estableixin una bona relació entre ells.

ACTIVITATS

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:        

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Mercat: Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

DATES I HORARIS

Les Fun Weeks d’estiu es realitzaran en les dates:

Del 25 al 29 de juny: SAFARI
Del 2 al 6 de juliol: CRAZY COOKS
Del 9 al 13 de juliol: DINOSAURS
Del 16 al 20 de juliol: VIKINGS
Del 23 al 27 de juliol: MEDIEVAL
Del 3 al 7 de setembre: UNHAPPY ANIMALS

L’horari de les activitats serà de 09:00 a 13:00, tot i que per facilitar-vos l’arribada dels nens, l’horari de recepció serà de 08:45 a 09:00. La recollida es farà a les 13:00h.

En cas de quedar-se a dinar cada nen haurà de portar el seu menjar i coberts, disposem de microones. Dinarem a les 13:30h i la recollida dels nens serà a les 15:00h. (durant l’estona de després de dinar, hi haurà una teacher amb els nens mentre fan alguna activitat, llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

PREUS

Alumnes Kids&Us:

No es queden a dinar: 110€
Es queden a dinar: 130€

Alumnes no Kids&Us:

No es queden a dinar: 121€
Es queden a dinar: 141€

INSCRIPCIONS

En cas d’estar interessats en les inscripcions, o si simplement voleu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres:

·Kids&Us Sant Antoni - Poble Sec

·Tel. 93 004 92 71 / 654 163 840

·santantonipoblesec@kidsandus.cat

Compartiu-ho >